dimarts, 13 d’abril del 2010

Contrapunts des de l'Alt Urgell



El llibre és un recull d'articles publicats per Joan Aixàs a la revista VIURE ALS PIRINEUS des del desembre de 2007 fins al març de 2010.

És un total de trenta textos en què l'autor, de formació i professió científica, exposa la seva naturalesa més humanista: reflexions, opinions, records, propostes, homenatges,... Són escrits en què queden reflectits el respecte i l'estimació d'una banda, pel país i la seva gent, de l'altra, per la nostra llengua i, sobretot, per les paraules i expressions autòctones les quals, i n'està convençut, caldria preservar.

L'autor: És metge especialista en cirurgia general i digestiva, diplomat en ECO Dopper, màster en Bioètica i Dret, i diplomat en Gestió. Viu i exerceix a la Seu des de la tardor de 1985. La seva formació científica combinada amb un esperit profundament humanista, es reflecteix també en els seus textos i sempre s'ha mostrat interessat pel territori, la seva gent i la seva llengua. A les darreries dels anys 80 i inicis dels 90, va participar a la revista PIRINEU ACTUAL i actualment, col·labora amb la publicació VIURE ALS PIRINEUS.

Any de publicació: 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada