divendres, 9 d’abril del 2010

Esmorzars de l'Ebre


Esmorzars de l'Ebre

El llibre fa un viatge literari i gastronòmic per la cultura culinària més arrelada de les comarques de les Terres de l’Ebre: la dels esmorzars de forquilla i ganivet en alguns dels establiments emblemàtics d’aquest territori i la de les festes populars gastronòmiques d’aquest territori, sempre amb l’aigua com a teló de fons.
L’autor fa una tria d’alguns dels establiments gastronòmics amb més solera, els visita (molts cops sense avisar ningú) i descriu literàriament, i de forma personal, les característiques dels plats més típics, així com la història dels establiments, la clientela del moment i la seva vinculació amb la cultura i les reivindicacions i costums de la societat ebrenca.
Any de publicació: 2010
Sobre l'autor: Ignasi Revés
Blog de l'autor: esmorzarsdeforquilla
-->
Aquest és el tercer llibre d’Ignasi Revés que l’any 2008 va publicar Oli en un llum (Editorial Fonoll) on es va descobrir com un dels escriptors joves amb més projecció de les comarques lleidatanes. El segon llibre que va publicar va ser Esmorzars de Lleida, l’any 2009, llibre que encetava la col·lecció Forquilla i Ganivet. Revés ha treballat en diversos mitjans de comunicació com La Mañana o el Som Garrigues, actualment està afincat a Reus i col·labora com articulista en diaris i revistes d’arreu de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada