dimarts, 6 de juliol del 2010

El jardí de les Dreugels

Títol: El jardí de les Dreugels

Les dreugels, éssers fantàstics que viuen a les arrels del Castell d'Oliana, són les protagonistes d'aquest llibre. Com molt bé diu el pròleg del llibre, escrit per l'escriptor Isidre Domenjó, les autores han sabut copsar l'essència de la mitologia pirinenca per oferir-vos un llibre que sembla haver estat escrit i il·lustrat per les mateixes dreugels. Les imatges i el text, en una harmonia sublim, creen una atmosfera misteriosa que s'eleva per damunt del paper i que acaba per atrapar el lector en un temps i en un espai d'on mai no en voldrà sortir.

Autores:
Elisenda Ortega i Matas (Barcelona, 1957)

Llicenciada a la Facultat de Belles Arts de la UB. Vinculada des de molt jove al poble d'Oliana, actualment viu a Sant Julià de Lòria, Principat d'Andorra, on treballa com a professora de restauració i decoració pictòrica a l'Escola d'Art del Hble. Comú d'Encamp.

Maria Àngels Tàpies i Puig (Oliana, 1958)
Llicenciada en Filologia Catalana, UB de Barcelona. Actualment viu a Eplugues de Llobregat (Barcelona) i treballa com a professora de llengua i literatura a l'IES Olorda de Sant Feliu de Llobregat.

1 comentari:

  1. M'agradat tot el treball fet per la recuperació de l'espai del Castell d'Oliana.

    ResponElimina